img

Csutka István

Bemutatkozás:

Csutka Istvánnak hívnak és pályafutásom legnagyobb részét a világ különböző színpadjain éltem táncművészként, később színművészként, majd színházigazgatóként, végül televíziós műsorvezetőként és főszerkesztőként. Ma kommunikációs szakemberként dolgozom, prezentációkra, előadásora készítek fel embereket, illetve igazi kalandokra indulok és ezekről írok különböző online és offline platformokon.

Szeretek beszélgetni és általuk új embereket, gondolataikat, véleményeiket és történeteiket megismerni. Ugyanis hiszem, mindannyiunknak vannak olyan történetei, amelyek képesek másokat megérinteni, ezáltal hatást gyakorolni rájuk, így életükön változtatni. A Madách Színházban havonta megrendezett Gondolat Bonbonok estjeim is ilyen történetekről és beszélgetésekről szólnak.

A TEDx Conversations számomra egy tökéletes terep arra, hogy kialakuljon egy olyan közösség, ahol végre a valós érvek és ellenérvek mentén alakul ki egy igazi párbeszéd, ahol nem csak mások torkán kívánjuk lenyomni saját véleményünket, amely sajnos eléggé jellemzi mára a hazai beszélgetés- és vitakultúrát.

Az estének - mint most is - mindig vannak meghívott „szakértői“ is, hogy az adott témára minél több nézőpontból tudjunk rávilágítani. Természetesen, az engem jellemző játékosság is megjelenik az este során, hogy egy igazán oldott és vidám hangulatú estének lehessünk részesei, ahol ledőlnek a korlátok és nem félünk véleményt nyílvánítani mások előtt.

Tarts velünk te is és beszélgessünk egy jót!

 

Következő beszélgetés ideje és helye:

E-mail cím:

istvan.csutka@vilagaim.com