Hogyan jelentkezz?

Hogyan jelentkezz?

Nagyobb rendezvényeinkre, hacsak a program oldalon másként nem jelezzük, a TED.com gyakorlata alapján rendezvényenként külön-külön egy többlépcsős folyamatban lehet jelentkezni, mely a következő lépésekből áll: 


1. Regisztráció és megerősítő email

Itt a szokásos adatokon kívül (név, email cím, stb.) kérünk tőled egy rövid bemutatkozást és három kulcsszót vagy kifejezést, mely a téged legjobban foglalkoztató témákra utal. Mindezt nemcsak azért kérjük, mert szeretnénk jobban megismerni a TEDxDanubia eseményen résztvevőket, hanem azért is, mert ezek a sorok segítenek minket a jelentkezésed kiértékelésében, ahogy ez a TED rendezvényeken is történni szokott, illetve ezek a témák segítenek a többi résztvevőnek beszélgetést kezdeményezni veled. Regisztrációs adataidat később is bármikor megváltoztathatod a „Profilom” menüpont alatt. Vedd figyelembe, hogy a rendezvényre készülő kitűzőkre a nyomdai átfutás miatt a jelentkezés lezárásakor a rendszerben található kulcsszavakat, azaz beszélgetési témákat tudjuk rányomtatni!

A regisztrációd befejezéséhez biztonsági okokból szükség van email címed megerősítésére is, ezért egy megerősítő linket küldünk, amelyre kattintva véglegesítheted regisztrációdat. A 2014 márciusa előtt korábbi honlapunkon regisztrált felhasználóink profiladatait megőriztük és áthoztuk az új adatbázisba, azonban adatvédelmi és biztonsági okokból az új honlap indulásával a korábbi felhasználóktól is email címük megerősítését, illetve új jelszó beállítását kérjük. A korábbi honlapon feltöltött bemutatkozás és kulcsszavak megváltoztatására természetesen nekik is bármikor lehetőségük van a „Profilom” menüpont alatt. Csak azt a néhány régi felhasználót kérjük meg új teljesen új regisztráció kitöltésére, akiknek az email címe az elmúlt években megváltozott, illetve megszűnt. 

2. Jelentkezés 

Mind az új, mind a korábbi felhasználóink jelszavas belépés után választhatják ki, hogy melyik rendezvény(ek)re szeretnének jelentkezni, tehát a jelentkezés nem automatikus: minden rendezvényre külön-külön szükséges jelentkezni. A számlázási adatokat már a jelentkezésnél elkérjük tőled, de számlát csak a fizetéskor (4. pont) állítunk ki. Erre azért van szükség, hogy elfogadás esetén egyszerűsödjön, és kényelmesebb legyen a folyamat. 

3. Elfogadás

A jelentkezéseket több körben fogadjuk el, eseményektől függően 2-4 hetes időszakonként. Azaz a korai jelentkezéssel nőnek az esélyek a részvételre. Legkésőbb a jelentkezési kör zárását követő 5 napon belül mindenkit értesítünk az elfogadásról vagy elutasításról. 

TEDxDanubia 2018 - Jelentkezési Körök

•   Előjelentkezés: május 23 – 31

•   Első kör: június 1 – 30

•   Második kör: július 1 – 31

•   Harmadik kör: augusztus 1 – 31

•   Negyedik kör: szeptember 1 – 30, szabad helyek függvényében

•   Ötödik kör: október 1 – 31, szabad helyek függvényében

•   Hatodik kör: novemberben, szabad helyek függvényében

 

4. Jegyvásárlás és számlázás

A jelentkezésed elfogadásáról emailben értesítünk. A jegyvásárláshoz kapcsolódó díjbekérőt a szamlazz.hu juttatja el az elfogadott jelentkezőknek emailben. Díjbekérőt csak elektronikus formában van lehetőségünk kiállítani, és amelyet az elfogadott jelentkezés esetén a regisztrációnál megadott email címre küldünk. Amennyiben kártyás vásárlást választottál a díjbekérő levélben szereplő egyedi linken keresztül egyenlítheted ki a vételárat. Jelentkezésed státuszát és a hozzá tartozó mellékleteket a „Profilom” menüpontban tudod ellenőrizni. A megvásárolt (kifizetett) jegyek nem visszaválthatóak és nem átruházhatóak.

Ha a regisztrációval, a rendezvény jelentkezéssel vagy a számlázással kapcsolatban kérdésed merülne fel, keresd kollégánkat a következő email címen: info@tedxdanubia.com 

 5. A belépéshez hozd magaddal kinyomtatott vonalkódos jegyed a konferencia napján!

 

A 2018-as TEDxDanubiára is vonalkódos jeggyel fogsz tudni belépni, amelyet mindenképpen hozz magadal a konferencia napján elektronikusan (mobil telefonon) vagy kinyomtatva! Sok szeretettel várunk!