Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések

Jegyvásárlással, jegyekkel, belépéssel és egyéb kérdésekkel kapcsolatos leggyakrabban kérdezett információk.


Csoportos jelentkezés: Hogyan jelentkezzünk, ha a cégtől többen jönnénk? 

Van lehetőség arra, hogy a jegyvásárlásnál egy csoport esetében cég legyen a költségviselő. A jelentkezés kétlépcsős!

1. A cég képviselőjének a feladata: Jelentkezz a következő email címen: spitzhutel.gabor@tedxdanubia.com Szükséges adatok: a cég neve, címe, számlázási adatai és a résztvevők neve, email címe. Az egyeztetés után elektronikus díjbekérőt kapsz, amelyet ki kell egyenlíteni.  Ezután egyéni regisztrációs kódot adunk a jelentkező személyek számára.
2. A jelentkező személyek feladata: Hozz létre egy felhasználói fiókot és az egyéni regisztrációs kóddal (TEDx kód) jelentkezz a TEDxDanubia-2018 konferenciára itt. Kérjük, hogy add meg neved, email címed valamint néhány szót arról, hogy mit érdemes rólad tudnunk, miért motiváló számodra részt venni a rendezvényen. A jelentkezési procedúra sikeres végrehajtása után válik érvényessé a jelentkezés.

Fontos tudni:
- Minden regisztráció egyéni elbírálás alá esik, mint az egyéni jelentkezőknél. 
- Az egyéni bejelentkezés azért is különösen fontos, mert így kaphatod meg az eseménnyel kapcsolatos tudnivalókat és lesznek olyan programok, amelyekre egyénileg kell jelentkezni.
- Az egyéni bejelentkezési folyamat mindenki számára szükséges, a cég csupán költségviselő.


Van-e lehetőség ajándékba adni TEDx belépőt?

Igen, van! Örülünk, hogy egy ilyen inspiráló és előremutató ajándékra gondoltál. A jelentkezés kétlépcsős!

1. Az ajándékozó feladata: Jelentkezz a következő email címen: spitzhutel.gabor@tedxdanubia.com Szükséges adatok: az ajándékozó személy neve, címe, számlázási adatai és a megajándékozott személy neve, email címe valamint néhány szó arról, hogy mit érdemes róla tudnunk, miért motiváló számára részt venni a rendezvényen. Az egyeztetés után elektronikus díjbekérőt kapsz, amelyet ki kell egyenlíteni. Ezután díszjegyet adunk a megajándékozott számára egyéni regisztrációs kóddal.
2. Az ajándékozó vagy a megajándékozott személy feladata: Az ajándékozás után hozz létre egy felhasználói fiókot és az egyéni regisztrációs kóddal (TEDx kód) jelentkezz a  TEDxDanubia 2018 konferenciára itt. A jelentkezési procedúra sikeres végrehajtása után válik érvényessé a jelentkezés.

Fontos tudni:
- Minden regisztráció egyéni elbírálás alá esik, mint az egyéni jelentkezőknél. 
- Ajándékozás esetén a résztvevő jelentkezése az elbírálás után elfogadottá válik.
- A jelentkező csak a regisztrációt követően kerül velünk kapcsolatba. Ezzel a módszerrel biztosítható, hogy a meglepetés csak az ajándék átadása után válik ismertté a megajándékozott számára.
- Az egyéni bejelentkezés azért is külüönösen fontos, mert így kaphatod meg az eseménnyel kapcsolatos tudnivalókat és lesznek olyan programok, amelyekre egyénileg kell jelentkezni.

Hogyan jelentkezzek, mint egyéni résztvevő?

A jelentkezés folyamatának leírását részletesen megtalálod a weboldalon itt.
Jelentkezéshez kattints ide.

Mi a jelentkezési határidő?

Ha biztosra akarsz menni: 2018. június 1 – augusztus 31. között három körben fogadjuk és bíráljuk el a jelentkezőket.

TEDxDanubia 2018 - jelentkezési körök
- Előjelentkezés: május 23 – 31
- Első kör: június 1 – 30
- Második kör: július 1 – 31
- Harmadik kör: augusztus 1 – 31
- Negyedik kör: szeptember 1 – 30, szabad helyek függvényében
- Ötödik kör: október 1 – 31, szabad helyek függvényében
- Hatodik kör: novemberben, szabad helyek függvényében

Van-e lehetőség kedvezményes jegyet vásárolni?
továbbá: diákjegy, diákkedvezmény, pedagógus kedvezmény, csoportos kedvezmény

A TEDx Danubia rendezvény belépőjegy ára egységesen 30 000 Ft + áfa, azaz 38 100 Ft. A jegy árából nem áll módunkban kedvezményt adni. A jegy ára mindenkinek egységesen tartalmazza egész napra az előadásokat, a beszélgetéseket, a szünetben lévő programokat és az étel-, italfogyasztás költségeit.

Hogyan értesülök a rendezvény részleteiről?

A sikeres regisztráció után emailen kapcsolatba lépünk veled, és rendszeresen kapod majd a rendezvényhez kapcsolódó összes aktuális információt. Ha a regisztráció után nem kaptál visszaigazolást, kérlek jelezd számunkra.

Hogyan tudok belépni a rendezvényre?

A rendezvény előtti napokban értesítést küldünk, és az elektronikus jegyedet a weboldalról bejelentkezés után tudod letölteni a profilodból. A jegyet feltétlenül hozd magaddal a rendezvényre mobilon vagy kinyomtatva.