TEDxDanubia 2017 Ösztöndíj Program

TEDxDanubia 2017 Ösztöndíj Program

100 diák, tanár, kutató, művész és értelmiségi juthat be idén a 10. TEDxDanubia konferenciára Ösztöndíj Programunk révén - április 16-ig várjuk diákok, tanárok, kutatók, művészek, és nonprofit társaságok tagjainak jelentkezését!

TEDxDANUBIA 2017 ÖSZTÖNDÍJ PROGRAM

A TEDxDanubia Csapata 100 helyet ajánl fel közösségünk számára legfontosabb kutatóknak, tanároknak, diákoknak, művészeknek és értelmiségieknek a MÜPÁban tartandó konferenciára 2017. május 4-én.

Az Ösztöndíj Program célja

Ösztöndíj Programunkat olyan tudósoknak, kutatóknak, művészeknek, tanároknak, diákoknak és nonprofit szervezetek tagjainak hirdetjük meg, akik társadalmunk számára értékteremtő tevékenységet folytatnak, és akik részvételével izgalmas, egyedi egyéniségeket ismerhetünk meg. Olyanok jelentkezését várjuk, akik mindig is szerettek volna részt venni TEDxDanubia konferencián, de eddig nem nyílt rá lehetőségük.

Jelentkezés

Az Ösztöndíj program az alábbi lépéseket követve jelentkezhetsz. Csak olyan pályázatokat fogadunk el, melyben a személyes adatok megadása mellett a “Bemutatkozás” pontot is hiánytalanul kitöltötték. A jelentkezési határidő: 2017. április 16., éjfél.  

1) Regisztrálj egy felhasználói fiókot(profilt) a TEDxDanubia weboldalán, vagy lépj be meglévő profilodba. Add meg adataidat, és töltsd ki a “Bemutatkozás” pontot minél részletesebben, ugyanis pályázatod a megadott válaszok alapján kerül elbírálásra. Írd le, miért szeretnél részt venni a konferencián, eddig miért nem tudtál csatlakozni, és hogyan hasznosítanád az itt szerzett ismereteket, élményeket! Írd le tevékenységedet, célodat, és fordíts figyelmet a pályázat minél igényesebb kidolgozására!
2) Ezután navigálj el a 2017-es konferencia oldalára, ahol jelentkezés gombra kattintva válaszd a “Jelentkezés TEDx kóddal” menüpontot.
3) Add meg a kért információkat, és írd be az OPATEDxD2017 kódot. Add meg azokat a kulcsszavakat is, melyek a badge-edre (kitűződre) kerülnek majd, hogy a résztvevőkkel való ismerkedést, networkinget megkönnyítsék. 
4) Küldd el pályázatodat, melynek célba érkezéséről megerősítő emailt fogsz kapni.

Elbírálás és kiválasztás

A pályázatokat kurátori csapatunk bírálja el. A beérkezett pályázatokból 100 fő jelentkezését tudjuk elfogadni. A pályázatok értékelésénél figyelembe vesszük a jelentkezés dátumát, és az általad megadott motivációs szöveget vagyis a “Bemutatkozást”, mely alapján csapatunk kiválasztja a sikeres pályázatokat.

Jelentkezési időszak

Pályázni 2017. március 27. és április 16. éjfél között lehetséges. Az ezután beérkezett pályázatokat nem áll módunkban elfogadni.

Kiértékelés és értesítés

A nyertes pályázatok beadóit április 19-20. között fogjuk kiértesíteni.

Pályázatod eredményéről emailben értesítünk, melyben a további teendőket is megírjuk. Alapvetően nem lesz más dolgod, mint kinyomtatni vonalkódos belépőjegyed, és május 4-én velünk tartani egy izgalmas és inspiráló TEDxDanubia napon!

Adatvédelmi elveink

Adatvédelmi elveinket a TED Privacy Policy elveinek helyi jogi környezetbe illesztésével a következőkben határoztuk meg.

Pályázati feltételek

A pályázaton részt vehet minden természetes, 18 év feletti személy. Az Ösztöndíj Programban és pályázatban résztvevők e kiírásban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el. A TEDxDanubia csapata fenntartja azon jogot, hogy az Ösztöndíj Programot törölje vagy megváltoztassa, vagy a pályázati kiírás feltételeit módosítsa bármilyen előzetes figyelmeztetés nélkül.

Sok sikert kívánunk! :)

A TEDxDanubia csapata