TEDxDanubia 2016 Mecénás Szalon

TEDxDanubia 2016 Mecénás Szalon

Január 12-13-án ismét megrendeztük a már hagyománnyá vált Szalon estünket, melyen a TEDxDanubia Mecénásai 8-10 perces, rövid TED előadásokat hallgathattak meg, részben az ősszel meghirdetett közönségelőadói pályázatunk előadóinak részvételével. Estünknek - és a TEDxDanubia mecénásainak szállását - egy különlegesen szép és egzotikus környezet, a siófoki Mala Garden Design Hotel adott otthont.

Kilenc nagyszerű előadó kápráztatott el bennünket az este folyamán, akik az általuk átélt legmélyebb mélységekből repítettek bennünket egyre magasabbra. Témáik között az ultramarathontól kezdve a “kockák” empátiáján keresztül a mélyszegénységben élők sorsának jobbítása, a legvalószínűtlenebb csodák logikája, a rákból való visszatérés, az immunológia, és egy csodás csembaló előadás is szerepelt. Az est egyben lehetőséget nyújtott előadóinknak önmaguk kipróbálására a májusi nagy TEDxDanubia konferencia előtt.

Idei eseményünk nemcsak azért volt különleges, mert két nap is rendelkezésünkre állt, hogy Mecénásaink exkluzív környezetben élvezzék egymás társaságát, kikapcsolódjanak és gyönyörködjenek a csodálatos téli Balatonban, hanem azért is, mert vállalkozóbb szellemű barátaink maguk is kipróbálhatták a TED-stílusú rövid előadások megtartását, ezzel megosztva élményeiket, tapasztalataikat, sőt, még csalódásaikat is! A két nap során olyan bensőséges és tanulságos történetekkel gazdagodtunk, és olyan mély beszélgetések létrejöttét figyelhettük meg, amely a TED-Szalonok történetében is egyedülálló, és támogatóink közösségét is még szorosabbra fűzte.

Köszönhetően a Mala Garden “TED fun” tulajdonosainak, ha ott szálltok meg, ti is vendégei vagytok nagyon finom cukrászdájukban egy “Kaffe und Kuchen”-re :) jelszó: TEDxDanubia

A helyszínért és fantasztikus kiszolgálásért szeretnénk külön köszönetet mondani a Mala Garden Design Hotelnek és hihetetlenül kedves, profi személyzetének, Mecénástársainknak, akik aktívan részt vettek a szervezésben, és mindazoknak, akik lehetővé tették, hogy ilyen nagyszerű élményekben lehessen részünk!

Képek az eseményről›