Megnyitottuk a 2016-os TEDxDanubia jelentkezését!

Megnyitottuk a 2016-os TEDxDanubia jelentkezését!

Már nagyon vártuk, hogy bejelenthessük:

Megnyitottuk a 2016-os TEDxDanubia jelentkezését!

 

 

2016. május 19-én újra TEDxDanubia - az idei témáról már bővebb leírást is találtok weboldalunkon, melyben megismerhetitek az idei év vezérfonalául szolgáló koncepciót. Érdemes időnként visszalátogatnotok, ugyanis hazai és nemzetközi előadóink az elkövetkezendő hónapok során kerülnek majd feltöltésre!

Az idei esemény azonban egy picit más lesz, mint a tavalyi. Három fő részből áll majd, amelyből az első, reggeli program zártkörű, az újjonannan meghirdetett TEDxDanubia programok és mecénásaink részvételével. Bővebben új TEDxConversations és TEDxDanubia Fellowship programjainkról»

A minden résztvevő számára nyitott program 12:30-kor kezdődik, amelynek első része egy TEDxUniversity és Fellows Session lesz, melynek során a már megszokott, rövidebb 5-9 perces izgalmas előadásokra kerül sor.

Az idei TEDxDanubia 14:30-tól indul, és két felvonásban hallgathattok meg előadásokat  nemzetközi és hazai gondolkodókkal egészen este 19:30-ig. A szünetek is átalakulnak egy kicsit: terveink szerint tartalmasabbak és érdekesebbek lesznek, illetve este fél 8 után egy könnyű vacsorára, borozásra és beszélgetésekre is számíthatsz!

A 2016-os TEDxDanubiára való jelentkezés a korábbihoz hasonlóan több körben zajlik, melynek előfeltétele a weboldalunkon történő regisztráció, majd azt követően egy külön folyamat részeként az eseményre való jelentkezés. Érdemes mihamarabb jelentkeznetek, hogy biztosíthassátok helyeteket, ugyanis tavaly a március 31-ig jelentkezők kerültek be könnyen, az  áprilisban jelentkezők közül már sokan nem jutottak be az eseményre. Bővebben a jelentkezési folyamatról»

Reméljük, idén is találkozunk egy fantasztikus, inspiráló eseményen, amely nélkületek nem valósulhatna meg! Számítunk rád - várunk 2016. május 19-én az Uránia Filmszínházban!