Legyél Te is a TEDxDanubia előadója idén ősszel!

Legyél Te is a TEDxDanubia előadója idén ősszel!

Idén ismét meghirdetjük előadói pályázatunkat, mellyel 2018-ban a TEDxDanubia színpadán találhatod magad!

Pályázat

Ha úgy érzed, hogy van egy különlegesen izgalmas, innovatív és/vagy inspiráló gondolatod, mely a TED szellemiséget képviseli és szeretnéd szélesebb körben is megosztani,

jelentkezz előadónak, küldj egy 1-perces videót 2018. június 10-ig,

amelyben elmondod, miért is van ott a helyed a TEDxDanubia színpadán!

Ha tehát volna olyan mondanivalód, érdekes gondolatod, vicces történeted, elgondolkodtató felismerésed, vagy különleges alkotásod, találmányod, melyről úgy érzed, hogy érdemes a közönség többi tagjával is megosztanod, akkor győzz meg minket! Meséld el 1 percben, miért van ott a helyed a TEDxDanubia színpadán, és világíts rá, miért érdemes ezt az ötletet közkinccsé tennünk, illetve mi ebben a te személyes történeted! A jelentkezéshez egy 1 perces (nem publikus) videót kell feltöltened YouTube-ra legkésőbb június 10. éjfélig. A videóban meséld el nekünk, hogy miről és miért beszélsz majd a TEDxDanubia színpadán.

A feltöltés során YouTube-on az Adatvédelem/Privacy legördülő listában a Nem listázott/Unlisted módot válaszd ki, így a videót kizárólag az fogja látni, akivel a linket megosztod. Ezt a linket küldd el nekünk a palyazat@tedxdanubia.com címre! Kérjük, az 1 percet ne lépd túl, ellenkező esetben sajnos nem tudjuk elfogadni a jelentkezésed!

Jelentkezési határidő: 2018. június 10., éjfél

A pályázatok kiértékelése és a résztvevők értesítése 2018. június végéig megtörténni.

Reméljük, ősszel Te is ott leszel a TEDxDanubia színpadán, és világhírű előadóink között üdvözölhetünk!

A TEDxDanubia csapata