Legyél Te is a 2017-es TEDxDanubia előadója! - Pályázat

Legyél Te is a 2017-es TEDxDanubia előadója! - Pályázat

Idén ismét meghirdetjük előadói pályázatunkat, mellyel 2017-ben a TEDxDanubia színpadán találhatod magad! Ha úgy érzed, hogy van egy különlegesen izgalmas, innovatív és/vagy inspiráló gondolatod, amely a TED szellemiséget képviseli és szeretnéd szélesebb körben is megosztani, jelentkezz, hogy januári eseményünkön kipróbálhasd magad!

 Jelentkezz közönségelőadónak egy 1 perces videóval 2016. október 15. éjfélig!

 
 
Jövő januárban ismét megrendezzük zártkörű TEDxDanubia Szalonunkat, melyen előadóink részben e nyílt jelentkezési folyamatból kerülnek ki. A legmegragadóbb, legjobb előadók és 4-9 perces előadásaik akár a tavaszi nagy TEDxDanubia programjába is bekerülhetnek!
Ha tehát volna olyan mondanivalód,
  • érdekes gondolatod,
  • vicces történeted,
  • elgondolkodtató felismerésed,
  • különleges alkotásod,
melyről úgy érzed, hogy érdemes a közönség többi tagjával is megosztanod, akkor győzz meg minket! Meséld el 1 percben, miért van ott a helyed a TEDxDanubia színpadán, és világíts rá, miért érdemes ezt az ötletet közkinccsé tennünk, illetve mi ebben a te személyes történeted! A jelentkezéshez egy 1 perces (nem publikus) videót kell feltöltened YouTube-ra legkésőbb október 15. éjfélig. A videóban meséld el nekünk, hogy miről és miért beszélsz majd a TEDxDanubia színpadán.
 
A feltöltés során YouTube-on az Adatvédelem/Privacy legördülő listában a Nem listázott/Unlisted módot válaszd ki, így a videót kizárólag az fogja látni, akivel a pontos linket megosztod. Ezt a linket küldd el nekünk a palyazat@tedxdanubia.com címre! Kérjük, az 1 percet ne lépd túl, ellenkező esetben sajnos nem tudjuk elfogadni a jelentkezésed!
 
Reméljük, 2017-ban Te is ott leszel a TEDxDanubia színpadán, és világhírű előadóink között üdvözölhetünk!
 
A TEDxDanubia csapata