Ingyenes belépő egyetemistáknak - Pályázati kiírás

Ingyenes belépő egyetemistáknak - Pályázati kiírás

A 2018. november 13-án a Müpában tartandó TEDxDanubia 2018 konferenciára
70 felsőoktatásban tanuló diák szerezhet ingyenes belépőt a Müpa és a TEDx-Danubia összefogásának köszönhetően. A pályázatról a felhívást a felsőoktatási intézmények megkapták, a pályázati kiírás itt olvasható.

Müpa Ösztöndíj a TEDxDanubia konferenciára – Pályázati kiírás
Ingyenes belépő a TEDxDanubia 2018-ra
a Müpa és a TEDxDanubia összefogásában

A Müpa Ösztöndíj keretében 70 felsőoktatásban tanuló diák kaphat ingyenes részvételt a TEDxDanubia 2018 konferenciára a Müpa és a TEDxDanubia összefogásában.

Az alábbiakban megadott feltételek szerint regisztráló, felsőoktatásban tanuló diákok közül a pályázat kiírója (továbbiakban: Kiíró), a TEDxDanubia Nonprofit Kft., (székhely: 1138 Budapest, Kelén utca 2. Q. lház. 7. em. 709., cégjegyzékszám.: 01-09-988379) 70 pályázót választ ki, akik ingyenesen vehetnek részt a TEDxDanubia 2018 konferencián 2018. november 13-án a Müpában (továbbiakban: Konferencia).

Feltételek:

  • A pályázaton kizárólag a felsőoktatásban jelenleg is tanuló diákok vehetnek részt. Ennek igazolását a Kiíró kérheti.
  • A pályázaton résztvevő elfogadja, hogy a pályázat elbírálása kizárólag a bíráló bizottság hatásköre, és tudomásul veszi, hogy fellebbezési lehetősége nincsen.
  • A pályázaton résztvevő vállalja, hogy részt vesz a konferencián, vagy akadályoztatása esetén a konferencia szervezőjét minimum 7 munkanappal a rendezvény előtt írásban értesíti.
  • A pályázó tudomásul veszi, hogy a konferencián való részvétel nem átruházható és annak értéke készpénzre vagy egyéb juttatásra nem váltható.

 

Regisztráció módja:

A pályázaton résztvevő minden jelölt adat kitöltésével regisztrál a következő weboldalon:

http://www.tedxdanubia.com/regisztracio

CÉGNÉV / INTÉZMÉNY:*** intézmény és kar neve

BEOSZTÁS / PÁLYÁZATI KULCSSZÓ:*** ÖSZTÖNDÍJ

 ***FONTOS: Az érvényes regisztrációhoz a kitöltésnél cégnév / intézmény sorban a pályázó által látogatott felsőoktatási intézményt és kart kell megadni, a beosztás / pályázati kulcsszó sorban pedig az ÖSZTÖNDÍJ szót kell beírni. Ezen adatok nélkül a pályázat nem érvényes!

Korábban a TEDxDanubiára regisztráltak: Amennyiben a pályázó már korábban regisztrált a fenti oldalon, úgy a bejelentkezés után a Profil menüpontban a ***-gal jelölt sorokban az adatokat át kell állítania az érvényes regisztrációhoz.

Az érvényes regisztráció után a pályázó a megadott email címre egy megerősítő emailt kap, amellyel a pályázatát megerősíteni köteles.

Határidők:

  • Jelentkezési időszak kezdete: 2018. október 19.
  • Jelentkezési határidő: 2018. október 28.
  • Elbírálás határideje: 2018. október 31.
  • A jelentkezési határidő meghosszabbítva: 2018. november 6.
  • A meghosszabbított pályázat elbírálási határideje: 2018. november 7.

 

A pályázat menete és elbírálás:

Azon felsőoktatásban tanuló diákok, akik érvényesen regisztráltak, részt vesznek a pályázaton. Az érvényesen regisztrálók a sikeres pályázatról visszaigazolást kapnak.

Az érvénytelenül regisztrálók automatikusan kizárásra kerülnek a pályázatból. Érvénytelen regisztrációnak számít, amennyiben a regisztráló 1) nem a felsőoktatásban tanuló diák, 2) hiányosan tölti ki a regisztrációs űrlapot vagy érvénytelen adatokat ad meg rajta. 3) A pályázati határidő után regisztrál.

Túljelentkezés esetén a kitöltött kérdőíveket a jelentkezési időszak lezárultával a Kiíró kiértékeli. A pályázati anyagok elbírálásánál számít, hogy a regisztrációnál a „Bemutatkozás” kérdésre milyen az adott válasz minősége.

A pályázatot a Kiíró választott bíráló bizottsága bírálja el. Ennek tagjai: Mányai Roland, Zarándy Katalin, Spitzhütel Gábor. A tagok vállalják, hogy részlehajlás nélkül, az egymás közt egyeztetett szempontok alapján, a legjobb tudásuk szerint bírálják el a pályázatokat.

A Kiíró fenntartja magának a jogot, hogy a pályázatot részben vagy egészben érvénytelennek nyilvánítsa. Továbbá fenntartja magának a jogot, hogy alacsony számú pályázó esetén megismételje.

Adatkezelés:

A pályázatra jelentkezők adatainak felhasználója a Kiíró, és azokat a saját adatkezelési szabályzatában foglaltak alapján kezeli.

A pályázó a pályázata benyújtásával hozzájárul, hogy a Kiíró és a Társszervező, azaz a Müpa Budapest Nonprofit Kft. (székhely: 1095 Budapest, Komor Marcell utca 1.) (továbbiakban: Társszervező) a pályázathoz és a konferenciához kapcsolódó értesítésekre a pályázó adatait felhasználja. A pályázónak továbbá a pályázatban lehetősége van hozzájárulni, hogy a Kiíró az adatbázisában az adatait a pályázat lezárását követően is nyilvántartsa, kezelje, és tevékenységével kapcsolatosan további értesítéseket küldjön a részére. Ezen hozzájárulással a pályázó engedélyezi továbbá azt is, hogy az adatait a Kiíró a Társszervező részére átadja, és ő a működésével, tevékenységével kapcsolatosan további értesítéseket küldjön számára.  A pályázó ez utóbbi hozzájárulását a későbbiekben a Kiíró és a Társszervező weboldalain bármikor módosíthatja, illetve visszavonhatja.

A fentiek alapján a Kiíró a pályázat elbírálása után azon pályázók adatait, akik a TEDxDanubia hírlevelére feliratkoztak, átadja a pályázat társzervezője, a Társszervező, részére. A Társszervező az átadott adatokat a saját adatvédelmi nyilatkozatában foglaltak szerint kezeli.

A Kiíró és a Társszervező egyaránt vállalja, hogy az adatokat harmadik félnek nem adja ki.

Kapcsolat és értesítési cím - A pályázó a következő helyekre fordulhat:

A pályázattal kapcsolatban: info@tedxdanubia.com

A regisztráció során felmerülő technikai kérdésekkel kapcsolatban: gabor.spitzhutel@tedxdanubia.com

A pályázati kiírás, a nyertesek listája és az egyéb tudnivalók elérhetőek: 
http://www.tedxdanubia.com/hirek-lista

 

 

Közlemény:

A pályázati helyek beteltek, a pályázat lezárult!
Köszönjük az érdeklődést. A nyerteseket hamarosan értesítjük.

Üdvözlettel, a TEDxDanubia Csapata