Elindult a

Elindult a "TEDx Conversations" program

Ismét egy új lehetőséggel lepünk meg benneteket, ugyanis elindult TEDxConversations programunk! 

Csatlakozz TEDxConversations programunkhoz»

Mint már sokan tudjátok, a TEDxDanubia egyik fő célja az, hogy egy olyan platformot hozzunk létre, amely a közös jövőnkről való gondolkodást formálja, egyfajta "infrastruktúrát" teremtve a határokon átívelő párbeszédhez, együttgondolkodáshoz és együttműködéshez, amely nélkül a 21. században már elképzelhetetlen a kreativitás, az innováció és a versenyképesség. 

Ennek a folyamatnak az elősegítésére hoztuk létre a TEDxConversations programot, amelyet első körben 50 TEDster számára szeretnénk megnyitni. Olyan vállalkozó szellemű szövetségeseket keresünk, akik szívesen állnak egy TED párbeszéd-mozgalom élére, és veszik kezükbe szűkebb értelemben vett közösségeink szellemiségének formálását.

A TED nagykövetei a TEDxConversations program részeként évente négy időpontból három alkalmat szabadon választva rendeznek majd meg egy saját ‘TED Szalont’, amely lehet egy informális, baráti hangvételű összejövetel, borozás, teázás, vagy akár vacsora is, attól függően, hogy mihez van kedvetek.  

Egy dolog azonban közös lenne ezekben az eseményekben: egy célzott, izgalmas, TED témájú beszélgetés! Az eszmecsere alapjául pedig egy olyan központi téma szolgálna, melyet hazai, vagy nemzetközi gondolkodó vet fel, és amelyhez három TED előadás is kapcsolódik, elősegítve a pozitív, építő jellegű párbeszédeket, és ösztönözve a TEDxConversations által létrejött közösségek közötti (akár virtuális) beszélgetést is.

Amennyiben úgy érzed, részese szeretnél lenni egy izgalmas kezdeményezésnek, amely a jövőnkre, közösségünk gondolkodásmódjának formálásra is nagy hatással van, csatlakozz hozzánk, töltsd ki a kérdőívet, és jelentkezz TEDxConversations programunkra!

A programról részleteiről és az ehhez kapcsolodó egyéb lehetőségekről itt tudhatsz meg többet»