A TEDxDanubia 2018 programjából: Segítenél Te is a világ legfiatalabb országának a jövőjét irányítani?

A TEDxDanubia 2018 programjából: Segítenél Te is a világ legfiatalabb országának a jövőjét irányítani?

Simon Anholt és Madeline Hung társalapítók izgalmas bejelentést tesznek előadásukban a Good Country megalapításáról. Az előadásuk után a résztvevők egy co-creative workshopon vehetnek részt a két alapítóval, amely a Good Country magyar megvalósításáról szól.

2018-ban egy különleges páros lesz a vendégünk a színpadon:

Simon Anholt és Madeline Hung

Simon Anholt korábbi TED beszédében mutatta be a Good Country Indexet, majd létrehozta a Global Vote-ot. Mindkét korábbi kezdeményezése hagyományos politikai aktivitásoktól eltérő szemlélet és az országokon átívelő tenni akarás jó példái.

Simon és Madeline társsalapítók

Budapestre egy nagyszerű bejelentéssel érkeznek: Nemrég létrehozták a Good Country-t!

A Good Country egy különös ország, amelyet nem a határai, hanem az értékei jelölnek ki. A célja az, hogy összefogásra sarkallja azokat, akik naponta az újságot olvassák, és frusztráltak attól, hogy a világ a rossz irányba megy és mégis úgy érzik, hogy nincs mit tenni. Azokat, akiknek fontos az emberiség jövője. Egy ország, amelynek elegendő ereje van a valódi változásokhoz a nemzetközi közösségben. A Good Country nem egy igazi politikai szervezet, mégis 700 millió tagot hív meg a csatlakozásra. Nem egy nemzeti szervezet, hiszen minden nemzet polgáraihoz szól.