#TEDxDanubia2018 – az inspiráció és networking napja

#TEDxDanubia2018 – az inspiráció és networking napja

Hamarosan itt a konferencia és biztos Te is sok képet készítesz majd. A posztolt képeknél kérünk használd a #tedxdanubia2018 hashtaget.

 

Néhány információ a felvételek készítéséről és a nyilvánosságról a konferencián.

KAMERA és FÉNYKÉPEZŐGÉP

Az előadások alatt tilos fényképeket és filmfelvételt készíteni. Minden előadást rögzítünk, és a felvételek a konferencia után online elérhetők lesznek. A hivatalos, jó minőségű képek a TEDxDanubia Flickr albumából szabadon letölthetők. A szünetekben nyugodtan fényképezhetsz. A posztolt képeknél kérünk használd a #tedxdanubia2018 hashtaget.

KÉP- és HANGFELVÉTEL

A TEDxDanubia nyilvános rendezvény. A rendezvényen kép- és hangfelvétel készül, amelyen Te, mint résztvevő is feltűnhetsz. Kérünk, számíts erre. A belépéseddel elfogadod, hogy ezzel kapcsolatban semmilyen követelést nem támaszthatsz a rendezőkkel, a felvétel készítőivel, vagy annak jogos felhasználóival szemben.

MÉDIA

Ha a konferencia alatt vagy után, online, írott vagy más formában tudósítani, írni szeretnél az eseményről, személyes vagy céges blogodon vagy más felületeden megosztanád élményeidet, kérünk, jelentkezz be előzetesen az TEDxDanubia médialistájára a media@tedxdanubia.com címen, hogy minden segítséget megadhassunk a munkádhoz. A helyszínen videózni csak előzetes engedéllyel lehet.