TEDxDanubia Executive Salon - Május 19.

TEDxDanubia Executive Salon - Május 19.

A TEDxDanubia vezetőknek és startuppereknek szóló következő szaloneseményén Fejes Balázs beszél majd arról a hihetetlen útról, amit az EPAM tett meg a közép-európai régióból egészen a New York-i tőzsdéig.

Bővebben>>

Tovább

 • TEDxDanubia 2017 Ösztöndíj Program

  100 diák, tanár, kutató, művész és értelmiségi juthat be idén a 10. TEDxDanubia konferenciára Ösztöndíj Programunk révén - április 16-ig várjuk diákok, tanárok, kutatók, művészek, és nonprofit társaságok tagjainak jelentkezését!

 • “Egyedül és együtt” a TEDxDanubia idei programján

  A 2017-es TEDxDanubia témáját a mindennapjaink realitása ihlette. Sosem tudtunk még ennyire kapcsolódni egymással, mint manapság a hálózatok segítségével – mégis önállóan, néha meghökkentően izolált módon élhetjük hétköznapjainkat. Arra jutottunk, hogy az összekapcsoltság teljesen újraírhatja mindazt, amit eddig gondoltunk az egyedüllétről vagy az együttlétről.

 • Megnyílt a 2017-es TEDxDanubia jelentkezése!

  2017. január 6-val megnyílt a jelentkezés az idei TEDxDanubia eseményre, az első körös jelentkezési időszak január 6-31 között van.

  Sokan kérdezik, hogyan jelentkezhetnek az idei eseményre, így gondoltuk tisztázzuk a jelentkezés folyamatát, amely a következő>

 • Legyél Te is a 2017-es TEDxDanubia előadója! - Pályázat

  Idén ismét meghirdetjük előadói pályázatunkat, mellyel 2017-ben a TEDxDanubia színpadán találhatod magad! Ha úgy érzed, hogy van egy különlegesen izgalmas, innovatív és/vagy inspiráló gondolatod, amely a TED szellemiséget képviseli és szeretnéd szélesebb körben is megosztani, jelentkezz, hogy januári eseményünkön kipróbálhasd magad!
 • Megtelt a 2016-os TEDxDanubia!

  A 2016-os TEDxDanubiára minden korábbinál nagyobb az érdeklődés - így idén sokkal korábban elkeltek a jegyek!

   

 • TEDxDanubia 2016 Mecénás Szalon

  Január 12-13-án ismét megrendeztük a már hagyománnyá vált Szalon estünket, melyen a TEDxDanubia Mecénásai 8-10 perces, rövid TED előadásokat hallgathattak meg, részben az ősszel meghirdetett közönségelőadói pályázatunk előadóinak részvételével. Estünknek - és a TEDxDanubia mecénásainak szállását - egy különlegesen szép és egzotikus környezet, a siófoki Mala Garden Design Hotel adott otthont.

További hírek