Külföldi előadók izgalmas különvéleménye

Külföldi előadók izgalmas különvéleménye

Ismét találkozhattok neves külföldi előadókkal idén is. Érdeklődve várjuk mi is, hogy egy "radikális zöld" előadónk, "aki az atomért érvel" hogyan segít majd eligazodni az atom, a megújuló és fosszilis energiaforrások érdekes összefüggései között. Egy közel-keleti nagyvállalat vezetője pedig megmutatja, hogy milyen különbözőképpen gondolkodik a fenntarthatóságról egy vállalatvezető otthon és a munkahelyén.

Tovább

 • Párbeszéd a jövőről - Az új generációk véleménye a TEDxDanubián

  Most először élőben a Müpán kívül lévőket is bevonjuk a nap programjába, mégpedig tinédzserek korosztályát!  A segítségükkel olyan kérdéseket is feszegetünk, sőt az élő program során össze is hasonlítunk, hogy egyes, jövőt meghatározó kérdéseket miképpen látnak a felnövekvő generációk, és hogyan látjuk mi, “felnőttek”, sokan közülünk döntéshozók.

 • Új színfoltok a TEDxDanubia színpadán

  A résztvevők 2018-ban új elemekkel is találkozhatnak, amelyben túllépünk saját buborékunkon és megvizsgáljuk, hogy mi foglalkoztatja a TEDx közösséget ma a legjobban. A közös gondolkodás jegyében, most először más TEDx rendezvények kurátorai is szerepet kapnak és elhozzák nekünk legérdekesebb témáikat, sőt a TEDxDanubia Conversations Nagykövetek a közönséget is bevonó beszélgetésekkel indítják a konferenciát. A témákról bővebben hamarosan.

 • Több, mint 80 jelentkező az Előadói Pályázaton

  Köszönjük a jelentkezőknek a tartalmas a tartalmas pályázatokat! A rövid videókat már értékelték a kurátorok és egy személyes bemutatkozás után választják ki a felkészülési szakaszba jutókat. A legizgalmasabb témákkal találkozhatunk november 13-án a TEDxDanubián színpadán a Müpában.

 • TEDxDanubia Executive Salon - Május 19.

  A TEDxDanubia vezetőknek és startuppereknek szóló következő szaloneseményén Fejes Balázs beszél majd arról a hihetetlen útról, amit az EPAM tett meg a közép-európai régióból egészen a New York-i tőzsdéig.

  Bővebben>>

 • TEDxDanubia 2017 Ösztöndíj Program

  100 diák, tanár, kutató, művész és értelmiségi juthat be idén a 10. TEDxDanubia konferenciára Ösztöndíj Programunk révén - április 16-ig várjuk diákok, tanárok, kutatók, művészek, és nonprofit társaságok tagjainak jelentkezését!

További hírek