Farkas Dezső

Farkas Dezső

jövőépítő, mentor

A JÉG, azaz a Jövőt Építők Generációja Egyesület elnökeként Farkas Dezső fiatalokkal foglalkozik, akiknek segít elsajátítani a pozitív gondolkodást, hogy elhiggyék, elérhetik az álmaikat és sikeresek lehetnek.

A JÉG az általános iskola első osztályától az egyetem elvégzéséig átfogó mentor-mentorált rendszerben tart képzéseket, többek között a kognitív képességfejlesztés, informatika, üzleti ismeretek, kommunikáció és marketing területén. Az értékteremtésre és értékátadásra épülő program ingyenes, neves multinacionális cégek és vállalkozások, valamint elismert magánszemélyek támogatják.

A részt vevő fiatalok innovatív gondolatainak megvalósulását közösségi finanszírozású Talent Funding oldal segíti. A program részeként a fiatalok különböző példaértékű tevékenységekkel „cool pontokat“ gyűjthetnek, miközben közösségük elismert, vezető tagjaivá válnak. A középiskolások számára létrehozott JÉG Attasé program kihívásokon és képzéseken keresztül segíti a  tagok elismertebbé válását.

Hogyan segíthetsz, hogyan kapcsolódhatsz?

Képzéseink folyamatos újdonságokat tartalmaznak, innovatívan vezetünk be új módszereket és újabb lehetőségeket a fiatalok előtt. Olyan támogatókat, cégeket, magánszemélyeket keresünk, akik elkötelezettek a fiatalok és az oktatásfejlesztés iránt, valamint fontos számukra, hogy értéket közvetítsenek a jövő generációi számára.

Dezső TEDxDanubia előadása

Kapcsolat

farkas.dezso@jovotepitok.hu

www.jovotepitok.huwww.fb.me/jovotepitokwww.youtube.com/jovotepitok