TEDxDanubia Fellowship  Program

TEDxDanubia Fellowship  Program

Ismét megnyitottuk a jelentkezést a TEDxDanubia Fellowship 2017/18-as programjára!

Jelentkezési Határidő: 2017. március 20.

A Programról

A TEDxDanubia Fellowship programot úgy álmodtuk meg, hogy lehetőséget teremtsünk olyan ötletek megvalósítására, melyek hozzájárulnak közös jelenünk és jövőnk jobbá tételéhez.

A program legfőbb célja a pozitív változásért küzdő, emberiség jövőjéért tenni vágyó társaink támogatása, többek között a közöttünk élő tudósok, vállalkozók, feltalálók, művészek, különleges tehetségek, valamint a társadalmi és kulturális fejlődés fellendítését elősegítő emberek felkarolása.

Olyanokat keresünk, akik milliók sorsát formáló víziókkal, úttörőnek számító ötletekkel bírnak, és mindezek megvalósítására egy kidolgozott, realisztikus tervvel is rendelkeznek. Leendő Fellow-ink nemcsak szerteágazó és erős TEDxDanubia közösségünk kapcsolatrendszerét, kiterjedtségét, és szakértelmét hasznosíthatják, hanem egyben lehetőségük nyílik majd a mentorokkal való konzultációra is.

Két út áll előtted: Te is jelentkezhetsz Fellowship programunkba, vagy jelölhetsz bárkit, aki szerinted megfelelő lenne erre.

1 éves Fellowship programunk a következőket nyújtja: 

- Bemutatjuk projektedet, tevékenységedet egyre növekvő TEDxDanubia közösségünknek, amelyből partnerségek, támogatások és együttműködések alakulhatnak ki

- Meghívást kapsz az összes publikus vagy privát TEDxDanubia rendezvényre - hogy kapcsolatokat építhess (évente kb. 5 eseményre) - a következő a nagy TEDxDanubia konferencia, amely május 4-én lesz a MÜPÁban

- Bemutatunk a májusi konferencia programfüzetében és a honlapunkra is felkerülsz

- Lehetőséget biztosítunk számodra, hogy tarts egy előadást az egyik TEDxDanubia szalon eseményen - hogy szélesebb körben is terjeszthesd gondolataidat és visszajelzést kapj azok helyénvalóságáról

- Részese lehetsz egy exkluzív, a pozitív változást, fejlődést szívügyüknek tartó közösségnek, a kb. 100 főt számláló TEDxDanubia Mecénásoknak - hogy támogathassanak sikereid elérésében, és mentori lehetőséget is biztosítsanak, amennyiben ezt szükségesnek érzed

- PR és kommunikációs támogatást kapsz csatornáinkon keresztül

- Első találkozónkat május 3-án délután tartjuk kiválasztott Fellow-inknak

Jelentkezés

Az oldal aljára görgetve a jelentkezési gombra kattintva töltsd ki kérdőívünket!

Jelentkezési Határidő: 2017. március 20.

A pályázatok kiértékelése után várhatóan április közepéig jelezzük jelentkezésed eredményét.

Azokra számítunk, akik:

-  Egy olyan vállakozást indítottak el, amely nemcsak üzletileg életképes, hanem egyszersmind azt az ígéretet is magában rejti, hogy értelmes irányba formálhatja a világunkat, s akár milliók életére gyakorolhat pozitív, építő hatást,
-  Olyan művészeket és tudósokat, akik transzfomatív erejű történetet írnak; akikben ott rejlik a potenciál, hogy érdemben alakítsák közös sorsunkat,
-  Olyan vízióval, és az odavezető út térképével is bíró projektek gazdáit, akik közös jövőnk szempontjából létfontosságú célokat tűztek zászlajukra.

A kiválasztási folyamat

Fellow-inkat az élet különböző területeiről választjuk ki, figyelembe véve az általuk eddig elért sikerek jelentőségét, személyiségüket, és jövőbeni, közösségünkre gyakorolt potenciális hatásukat. A beérkező pályázatok elbírálásáért kurátori és programszervezői csapatunk felel, akik a folyamat során az általad benyújtott referenciákat is ellenőrzik, valamint kikérik szakértőink véleményét. A kiválasztás a csapat egészének döntése, nem pedig annak bármely tagjáé. Nem létezik kifejezett algoritmus arra, hogy hogyan választjuk ki a résztvevőket! Az ideális jelölt szenvedélyesen elkötelezett, és életének, karrierjének éppen abban a fázisában jár, amelyben a TEDxDanubia közösség és a Fellowship program által nyújtott segítséget, támogatást maximálisan ki tudja használni.

Várható eredmények

A programot úgy alakítottuk ki, hogy annak lezárultával a résztvevők pozitív, kézzel fogható eredményeket tudjanak felmutatni, mely karrierjüket egy következő szintre emeli. Fellowként egy olyan erőteljes, innováció által mozgatott közösség tagja lehetsz, akik a folyamat során hosszútávú üzleti partnereiddé is válhatnak. 

A TEDxDanubia rendezvényeken való részvételi és előadói lehetőség révén nemcsak egy nyitott, befogadó közösséggel oszthatod meg gondolataidat, tesztelheted le ötleteid létjogosultságát szélesebb körben is, hanem olyan emberekkel is találkozhatsz, akik elősegíthetik karriered fellendítését. A konferencia adta lehetőségeken kívül továbbá személyes mentorálási folyamatban is részt vehetsz, előadói készségedet is fejlesztheted, valamint anyagi támogatáshoz is juthatsz!

Ne feledd - ez a program ugyanúgy szól önértékelésed fejlesztéséről, az önfenntartás, önmegvalósítás kialakításáról és kibontakoztatásáról! A program résztvevői végül hosszú távon kapcsolataik és az általuk kialakított együttműködések révén a TEDxDanubia közösség szerves részei maradnak. 

Adatvédelem 

Biztosítunk róla, hogy minden jelentkezéssel kapcsolatos általad megadott személyes adatot, információt bizalmasan kezelünk, és csak belső értékelésre vagy kommunikációra használunk. Személyes adataidat bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem adjuk ki. 

A Fellowship program alatt…

Minden konferenciát megelőző, vagy konferenciával kapcsolatos esemény kizárólag a Fellowk és az arra regisztrált résztvevők számára nyitott. Családtagokat, ismerősöket és barátokat sajnos nem áll módunkban fogadni. 

Támogasd a TEDxDanubia Fellow-kat!

A Fellowship program szponzori támogatása nagyszerű lehetőséget biztosít céged CSR tevékenységének megvalósítására, valamint az általad kitűzött, környezetünket- vagy társadalmunkat előmozdító célok elérésére. Lépj velünk kapcsolatba, hogy feltérképezzük a számodra megfelelő szponzori lehetőségeket!