img

Sheryl Winarick

Bevándorlási ügyvéd

Bemutatkozás:

Sheryl előadásának nyelve: angol

Sheryl Winarick szakmáját tekintve bevándorlási ügyvéd, hivatását tekintve álmodozó és természeténél fogva empatikusrealista.Valódi digitális nomád, washingtoni és austini bázissal. Számos szervezettel dolgozik együtt, mint például az Oxfam International, a TED és az Unreasonable Group, ügyfelei között vannak kisebb vállalkozások és startupok, magánszemélyek és családok a világ minden tájáról.  TED rezidens, tagja az Aspen Institute szellemi műhelyének és a menekültvédelemmel foglalkozó HIAS civil szervezet közpolitikai bizottságának.

A világ számos pontjáról származó magánembereknek, családoknak, vállalkozásoknak és non-profit szervezeteknek segít érvényesülni az USA-ban. Pályafutása harmóniában áll életcéljával: kultúra, vallás, faj, nemzetiség, nem, kor és osztályok felett átívelő hidakat építeni, amelyek pillérei a megértés és a megbecsülés. Különleges adottsága, hogy mindenkiből kihozza a legjobbat, sőt, képes arra ösztönözni az embereket, hogy magukban és egymásban is meglássák a jót. „Látni, ahogy  mások nagyot álmodnak, hittel és keményen küzdenek, újító szellemmel túllépnek az akadályokon, továbbmennek az úton és értékelik mindazt, ami szembejön – engem ez inspirál” – mondja.

Sheryl jelenleg is tartó amerikai körútja az ország gazdag kulturális örökségének felfedezéséről és megünnepléséről szól. Útja során különböző közösségekkel együtt gondolkodva próbál kreatív megoldásokat találni a változás és az építő újítás érdekében. Számos követője segíti, különböző rendezvényeket szervezve, melyek az egységet és a személyes kapcsolat általi értőbb elfogadást hirdetik. 2018-ban az USA-n kívül is folytatni kívánja utazását, amelyről bővebb információ itt található: www.HopeDomino.com.

Videók

Kapcsolodó események: